Misiunea si Valorile Protermo

Misiunea Protermo

Ne dorim sa fim aproape de fiecare cetatean care doreste sa isi construiasca o casa, sa isi amenajeze propria locuinta sau sa inventeze noi proiecte de amenajare si decorare. Suntem dedicati proiectelor mici si mari ale celor mai inovative creatii legate de designul interior si exterior.

Ne dorim sa facem parte din echipa celor care construiesc relatii pe termen lung cu proprii clienti, prin oferirea de produse si servicii ideale pentru infrumusetarea propriului camin, la cele mai mici costuri, dar la cele mai ridicate standarde.

Facem ca din ” casa ” sa fie ” acasa ” pentru fiecare client de al nostru, pentru ca acasa este locul unde dorim sa fim dupa ce ne intoarcem de la locul de munca, locul in care vrem sa fim in deplin confort, liniste si relaxare. Caminul si familia sunt elementele care primeaza in viata oricui si noi ne dorim sa luam parte la aceste emotii, prin aducerea in prim plan a miilor de produse de care un camin are nevoie.

Ne punem toate mijloacele in deservirea clientilor nostri, pentru ca doar alaturi de acestia putem oferi cea mai buna solutie pentru un proiect bine pus la punct, mizand pe preturi accesibile pentru fiecare buzunar, dar si pe servicii de o calitate ireprosabila.

Ne implicam activ in oferirea de solutii, sugestii, modele de renovare si decorare a locuintei, cu unicul scop de a imbunatati calitatea vietii clientilor, prin oferirea confortului de care este nevoie in aceasta lume atat de agitata si mereu in schimbare.

De aceea, ne bazam in fiecare zi pe pasiunea pe care o avem fata de vanzari, dar și pe dedicarea fata de clientii nostri, cu scopul de a oferi cele mai bune servicii de consiliere si consultanta, adaptandu-ne mereu nevoilor pietei si ale bugetului fiecarui client care ne calca pragul.

Valorile noastre la Protermo

Inca de cand am aparut pe piata, cu un mic spatiu comercial, am avut grija sa ne bazam pe valori umane fara de care nu am fi reusit. Valorile morale ne-au insotit in tot acest demers si ne-au asigurat succesul in fiecare an.

Devotati acestor valori, suntem siguri ca si pe viitor vom fi cea mai potrivita alegere pentru oricare client sau colaborator de al nostru, pentru a pastra relatii stranse, cu avantaje pentru fiecare parte.

  1. Increderea –  cea mai importanta valoare pentru noi. Le oferim colaboratorilor nostri exact ceea ce promitem, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret. O relatie comerciala bazata pe incredere este singurul element care face ca o afacere sa functioneze chiar si in cele mai grele timpuri.

  2. Profesionalism –  Oferim produse de calitate ridicata, livrate in cele mai bune conditii, cu o atentie acordata si celor mai mici detalii, pentru ca fiecare proiect de constructie sa fie finalizat cu succes. De aceea, alegem sa colaboram doar cu mesteri dedicati si de incredere, capabili sa ne ofere cele mai bune indrumari in alegerea produselor noastre.

  3. Eficienta –  Suntem de fiecare data la dispozitia clientului, oferindu-i cele mai bune informatii. Personalul nostru bine pregatit face tot posibilul pentru a-i oferi fiecarui client indrumare si cele mai bune solutii in alegerea produselor si a materialelor, adaptand fiecare oferta in functie de buget, nevoi si necesitati.

  4. Perseverenta –  Ne concentram intreaga atentie pe propriile abilitati in munca depusa, fara a ne descuraja in fata situatiilor dificile. Prin munca continua, dedicare catre activitatea noastra si prin atitudinea pozitiva suntem siguri ca vom obtine victorie dupa victorie. ”Cel ce nu persevereaza, nu va reusi niciodata in atingerea scopului propus.”

  5. Implicare –  Fiecare client ne ofera un proiect plin de provocari, cu care raspundem activ de fiecare data. Ne dedicam in totalitate alegerii de produse si materiale de care un client are nevoie, ascultam ideile si planurile acestuia, si, in cele din urma oferim cele mai bune solutii pentru fiecare locuinta. Ne implicam activ in a intelege nevoile de pret, design, culoare, dimensiune sau oricare alte caracteristici pe care clientul le are in vedere pentru amenajarea proiectului sau.

  6. Seriozitate –  Punem in prim plan seriozitatea si onestitatea pentru ca ne respectam fiecare categorie de clienti, de la cei mici si pana la cei mai mari. Vrem sa fim siguri ca in noi gasiti toate calitatile care ne recomanda să fim cea mai buna alegere a lor atunci cand vine vorba despre proiecte personalizate.

  7. Transparenta –  Atunci cand cineva ne solicita ajutorul sau comanda produse de la noi, vrem sa fim siguri ca beneficiaza de o transparenta in tot procesul, de la consiliere pana la livrarea produselor la domiciliu. Prezentam clientului toate informatiile legate de produsele si serviciile noastre in cea mai fina forma pentru a detine controlul fiecarui pas din comanda sa.

De aceea, nu conteaza cat de mare sau complicat este un proiect, daca alegi sa reamenajezi un apartament sau sa construiesti de la zero o casa, la Protermo gasesti intotdeauna materialele necesare pentru a duce la bun sfarsit proiectul tau, mizand de fiecare data pe toate atuurile noastre.