Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Protermo

In calitate de operator economic ce isi desfasoara activitatea pe teritoriul României, SC ONISIMI COM SRL, cunoscut sub brandul de PROTERMO va informeaza cu privire la modul in care datele dvs. cu carcter personal sunt inregistrate, stocate si utilizate in cadrul platformei online, doar cu scopul de a facilita si imbunatati relatia dintre vanzator si cumparator. 

Protectia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului

Securitatea si siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi, de aceea, ne implicam cu seriozitate si incredere in ceea ce priveste protejarea datelor dumneavoastra. Mai mult, ne asiguram ca datele dvs. sunt protejate pentru a va bucura de o experienta unica pe site, in alegerea celor mai bune solutii si produse pentru camin.

Dreptul la protectia datelor cu caracter personal reprezinta un angajament fundamental pentru noi, cei din echipa Erichman, prin urmare, ne vom pune toate resursele si eforturile pentru a prelucra informatiile dvs. in deplina concordanta cu Regulamentul General privind protectia datelor sau GDPR al UE 2016/679.

Prin acest document va informam despre modul in care colectam, utilizam, inregistram, transferam si protejam datele voastre cu caracter personal, date pe care le utilizati doar atunci cand luati contact cu noi prin intermediul platformei electronice sau atunci cand interactionati cu colegii nostri cu privire la produsele si serviciile noastre, inclusiv prin intermediul site-ului nostru sau prin contact telefonic.

Ca si organizatie economica, ONISIMI COM, recunoscut sub brandul Protermo, isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau de a modifica periodic aceasta Politica de confidentialitate pentru a aduce in atentia voastra modificarile modului in care utilizam si prelucram datele cu caracter personal noi sau existente sau oricare alte modificari ale cerintelor legale. In momentul modificarii, vom afisa pe site-ul nostru noua versiune actualizata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic aceasta sectiune a paginii.

 Cine suntem si ce facem?

Erichman este un showroom tip depozit de materiale de constructii, bricolaj, gradinarit, ideal pentru micile si marile dvs. proiecte de constructii si modernizari cu site-ul adiacent pentru prezentarea produselor, a ofertelor, preturilor, conditiilor comerciale si mentinerii legaturii cu clientii.

  1. Prezentul site asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si juridice, in special dreptul de a proteja datele cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European, cunoscut ca GDPR – Regulament (UE) 2016/679.

  2. Prin ”date cu caracter personal” se intelege orice informatie privind persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila direct sau indirect, prin referire la un element de identificare, precum un nume, un numar de identificare fiscala, date de localizare, precum si alte  elemente specifice identitatii fizice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  3. Prezentul site are acces la urmatoarele date ale utilizatorului, odata ce acesta si-a exprimat acordul de a pastra aceste informatii personale in baza noastra de date: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa fizica, sediul social, numarul de identificare fiscala, adresa de livrare.

  4. Datele colectate in interiorul platformei sunt stocate in conditii de securitate si siguranta si nu sunt prelucrate cu un alt scop, decat cel prevazut expres de site, pentru vanzarea si achizitionarea de produse cu obiect specific de comert ofertare, livrare, facturare, retur, contractare, precum si in scop statistic sau de marketing.

Societatea nostra, prin intermediul site-ului, nu este autorizata sa transmita tertelor datele personale transmise la punctul 3, decat in scopul mentionat la punctul 4. De altfel, datele cu caracter personal inregistrate pe platforma sunt prelucrate in mod legat, explicit cu acordul utilizatorului, evidentiate transparent fata de utilizator si/sau client.

Datele cu caracter personal sunt pastrate in format electronic intr-o forma accesibila, ce permite identificarea utilizatorilor pe o perioada ce nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe o perioada nelimitata aceste date vor servi doar ca si scop statistic sau de marketing.

Fiecare utilizator sau client are dreptul de a-si retrage in orice moment consimtamantul, retragere ce nu afecteaza legalitatea prelucrarii datelor efectuate pe baza consimtamantului, inainte de retragerea acestuia.

Societatea noastra furnizeaza utilizatorului/clientului final informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, solicitari, verificari sau achizitii online de produse, precum si consultarea de servicii adiacente, tinandu-se cont de complexitatea si de numarul cererilor intr-o anumita perioada de timp.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii datelor cu caracter personal?

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri si doar in cele ce urmeaza:

  1. Accesarea site-ului.  La fiecare accesare de catre un nou utilizator al paginii sau la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate sub forma unor fisiere de tip protocol, ce cuprinde adresa de IP a utilizatorului, data si ora accesului pe site, solicitarea clientului de acces sau informatii despre sistemul de operare folosit de catre utilizator.

  2. Localizarea geografica.   Prin accesarea online, cu ajutorul adresei de IP a dispozitivului, este permisa estimarea locatiei utilizatorului de internet, insa, atunci cand adresa este stocata si utilizata cu scopul localizarii geografice, odata ce se finalizeaza sesiunea de cautare, adresa de IP nu este stocata pe termen lung, cu alte scopuri decat cele definite in prealabil.

  3. Datele contului de client.  Atunci cand se creeaza un cont nou de utilizator sau de client, datele introduse sunt salvate in baza de date a companiei. Va oferim posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor introduse si/sau a contului creat ca si client. In scopul in care veti plasa o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrare cu scopul desfasurarii cu succes a procesului de achizitie si vanzare.

  4. Date pentru plasarea unei comenzi de produse.  Datele cu caracter personal stocate in platforma electronica sunt utilizate in scopul derularii vanzarilor si al procesarii informatiilor solicitate. Ulterior finalizarii contractului sau solicitarii, datele sunt pastrate conform legislatiei fiscale si comerciale in vigoare, pentru a proteja drepturile operatorului.

  5. Serviciul newsletter. I  n momentul in care va oferiti datele dvs. de contact pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, aceste date sunt utilizate doar de catre Protermo in scopul trimiterii de masaje de marketing direct privind produsele si serviciile promovate. Prin actiunea de marketing va punem la dispozitie informatii noi despre produse, servicii si campaniile noastre active, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea acestor date, cu scop informativ, inceteaza in momentul in care renuntati la serviciul de newsletter, prin posibilitatea gratuita de ”Dezabonare” din cadrul site-ului.

Transmiterea datelor in scopul procesarii comenzilor

Datele cu caracter personal stocate pe site-ul Protermo in cadrul contului de client, fie persoană fizica, fie persoana juridica, sunt transmise doar colaboratorilor nostri in scopul finalizarii si/sau livrarii comenzii plasate. Spre exemplu, se vor transmite datele dvs. catre serviciul de logistica si livrare sau catre firma de curierat, in cazul in care optati pentru acest lucru.

De altfel, in cazul in care ati selectat optiunea de a achita o comanda prin plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta optiune se desfasoara intr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de platii, iar Protermo transmite catre procesatorul de plati doar acele date referitoare la comanda dvs. Protermo NU acceseaza si NU proceseaza nici un fel de informatie personala cu privire la cardul bancar.

Protermo NU transmite datele dvs. cu caracter personal catre alti terti, tocmai pentru a va asigura de siguranta datelor dvs.

Temeiul juridic al prezentului site

Activitatile de recrutare prin intermediul site-ului pentru unul dintre posturile disponibile in cadrul Protermo se realizeaza online, prin utilizarea sectiunii de Cariere de pe pagina principala a site-ului.

In vederea obtinerii datelor dvs. sau a documentelor vom utiliza exclusiv informatiile prezentate, respectiv pentru a identifica un post compatibil si disponibil in cadrul Protermo. Toate datele si informațiile dvs. sunt salvate in baza noastra de date, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Protermo se angajeaza ca prezenta Politica de Confidentialitate sa fie respectata de catre toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.

Protermo se asigura prin prezentul site ca toate informațiile legate de datele dvs. cu caracter personal nu vor fi dezvaluite oricaror altor persoane, aceste informatii fiind sigure, salvate in fisiere digitalizate si securizate in cadrul platformei electronice.